Tarkkaile tiettyjen näppäinten päällä oloa 7capsilla

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Kaikissa kannettavissa tietokoneissa ei ole merkkivaloja sille, ovatko numeronäppäimistön Num Lock ja isoja kirjaimia kirjoittava Caps Lock toiminnassa vai eivät. Tähän tilanteeseen ratkaisuksi löytyy 7caps.

7caps näyttää selkeästi Num Lockin ja Caps Lockin olevan päällä tai pois päältä. 7capsin voi pitää näkyvillä näytöllä muiden ikkunoiden päällä tai pitää näkyvillä tehtäväpalkissa.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi 7capsin asentaminen, asetukset ja käyttäminen Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Jos tarvitset lisätietoa näppäimistön perusteista, olen tehnyt ohjeen Näppäimistön käyttö.

Lataa ohje 7caps_2020_07_12 (PDF-muodossa), julkaistu 12.7.2020.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Ohjeeseen tehdyt muutokset

Päivitys 12.7.2020: Päivitetty ohjetta 7capsin lataamisen osalta.