Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Tarkkaile tiettyjen näppäinten päällä oloa 7capsilla

Tarkkaile tiettyjen näppäinten päällä oloa 7capsilla

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Kaikissa kannettavissa tietokoneissa ei ole merkkivaloja sille, ovatko numeronäppäimistön Num Lock ja isoja kirjaimia kirjoittava Caps Lock toiminnassa vai eivät. Tähän tilanteeseen ratkaisuksi löytyy 7caps.

7caps näyttää selkeästi Num Lockin ja Caps Lockin olevan päällä tai pois päältä. 7capsin voi pitää näkyvillä näytöllä muiden ikkunoiden päällä tai pitää näkyvillä tehtäväpalkissa.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi 7capsin asentaminen, asetukset ja käyttäminen Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Jos tarvitset lisätietoa näppäimistön perusteista, olen tehnyt ohjeen Näppäimistön käyttö.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje 7caps_2020_02_23 (PDF-muodossa), julkaistu 23.2.2020.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

6.4.2020. Päivitetty ohje: Pakota salattu yhteys käyttöön HTTPS Everywherellä

Päivitetty osa ohjeen kuvista. Lue lisää »

2.4.2020. Päivitetty ohje: Nettisivustojen luotettavuuden arviointi

Päivitetty ohjetta URLVoidin osalta. Lue lisää »

1.4.2020. Nettisivuston osoitteen väärentäminen ja kirjoitusvirheet

Nettisivuston osoite on helppo saada näyttämään pikaisesti katsottuna aidolta. Lue lisää »

31.3.2020. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Päivitetty ohjetta CCleanerin pienten muutosten takia. Lue lisää »