Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Ota kuvakaappauksia Windowsissa

Ota kuvakaappauksia Windowsissa

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Joskus on tarpeen ottaa kuvakaappauksia tietokoneen näytöltä. Kuvakaappausten ottamiseen ei ole välttämättä tarpeen asentaa erillistä ohjelmaa. Windowsissa on ollut Vistasta lähtien ohjelma, jolla voi ottaa yksinkertaisia kuvakaappauksia.

Jos et ole varma, mitä Windows-versiota käytät, Peruskäyttäjälle.netistä löytyy linkki asian tarkistamiseen.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi kuvakaappausten ottaminen Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Päivitys 8.11.2017: Pieniä muutoksia ja korjauksia ohjeeseen.

Päivitys 21.2.2018: Lisätty ohjeeseen Windows 10 -osio ja muutettu ohjeen nimeä.

Päivitys 28.11.2018: Päivitetty ohjetta Windows 10:n osalta.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Google+:ssa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Ota_kuvakaappauksia_Windowsissa_2018_11_28 (PDF-muodossa), julkaistu 28.11.2018.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

13.12.2018. Päivitetty ohje: Seuraa nettisivustoja RSS-syötteen avulla

Poistettu ohjeesta Mozilla Firefox -osio. Lue lisää »

10.12.2018. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Lisätty ohjeeseen CCleanerin päivitysasetukset. Lue lisää »

28.11.2018. Lokakuun ominaisuuspäivitys jälleen jakelussa

Windows 10:n lokakuun ominaisuuspäivitys on vihdoin saatu uudestaan jakeluun. Lue lisää »

26.11.2018. Päivitetty ohje: Eheytä kiintolevy UltraDefragilla

Päivitetty ohjetta UltraDefragin latauksen osalta. Lisäksi muutoksia UltraDefragin linkkeihin. Lue lisää »