Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Ota kuvakaappauksia Windowsissa

Ota kuvakaappauksia Windowsissa

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Joskus on tarpeen ottaa kuvakaappauksia tietokoneen näytöltä. Kuvakaappausten ottamiseen ei ole välttämättä tarpeen asentaa erillistä ohjelmaa. Windowsissa on ollut Vistasta lähtien ohjelma, jolla voi ottaa ksinkertaisia kuvakaappauksia.

Jos et ole varma, mitä Windows-versiota käytät, Peruskäyttäjälle.netistä löytyy linkki asian tarkistamiseen.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi kuvakaappausten ottaminen Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Ohjeeseen tehdyt muutokset

Päivitys 8.11.2017: Pieniä muutoksia ja korjauksia ohjeeseen.

Päivitys 21.2.2018: Lisätty ohjeeseen Windows 10 -osio ja muutettu ohjeen nimeä.

Päivitys 28.11.2018: Päivitetty ohjetta Windows 10:n osalta.

Päivitys 21.8.2019: Päivitetty ohjetta Windows 10:n osalta.

Päivitys 18.12.2019: Päivitetty ohjetta Windows 10:n osalta.

Päivitys 24.8.2020: Päivitetty ohjetta Windows 10:n osalta.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Ota_kuvakaappauksia_Windowsissa_2020_08_24 (PDF-muodossa), julkaistu 24.8.2020.