Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Ota kuvakaappauksia Windowsissa

Ota kuvakaappauksia Windowsissa

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Joskus on tarpeen ottaa kuvakaappauksia tietokoneen näytöltä. Kuvakaappausten ottamiseen ei ole välttämättä tarpeen asentaa erillistä ohjelmaa. Windowsissa on ollut Vistasta lähtien ohjelma, jolla voi ottaa yksinkertaisia kuvakaappauksia.

Jos et ole varma, mitä Windows-versiota käytät, Peruskäyttäjälle.netistä löytyy linkki asian tarkistamiseen.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi kuvakaappausten ottaminen Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Päivitys 8.11.2017: Pieniä muutoksia ja korjauksia ohjeeseen.

Päivitys 21.2.2018: Lisätty ohjeeseen Windows 10 -osio ja muutettu ohjeen nimeä.

Päivitys 28.11.2018: Päivitetty ohjetta Windows 10:n osalta.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Ota_kuvakaappauksia_Windowsissa_2018_11_28 (PDF-muodossa), julkaistu 28.11.2018.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

15.4.2019. Uusi ohje: Google Chromen tietojen varmuuskopiointi ja palauttaminen

Google Chrome tallentaa käyttäjäkohtaiset lisäosat, asetukset ja kirjanmerkit omaan kansioonsa. Lue lisää »

13.4.2019. Päivitetty ohje: Onko nettisivusto nurin sinulla vai kaikilla?

Päivitetty ohje kokonaan Down For Everyone Or Just Men uudistumisen takia. Lue lisää »

11.4.2019. Päivitetty kahta ohjetta

Ohjeisiin on tehty pieniä päivityksiä. Lue lisää »

10.4.2019. Päivitetty ohje: SumatraPDF – yksinkertaisempi PDF-lukijaohjelma

Uudistettu ohjetta kokonaisuudessaan. Lue lisää »