Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Vapauta lukitut tiedostot LockHunterilla

Vapauta lukitut tiedostot LockHunterilla

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Voit myös ladata ohjeen PDF-muodossa.

Joskus voi tulla eteen tilanne, että jokin tiedosto on lukittu eikä sitä pysty poistamaan. Tällaisessa tilanteessa peruskäyttäjällä on vähän vaihtoehtoja tilanteen ratkaisemiseen. Lähinnä kyseeseen tulevat ohjelmat, jotka poistavat tiedoston lukituksen. Näistä ohjelmista paras on ilmainen LockHunter.

LockHunterilla voi poistaa myös kansioiden lukituksen. LockHunterilla voi myös poistaa tiedoston tai kansion automaattisesti, jos sen lukitus saadaan poistettua.

Kuten mikään mukaan ohjelma, LockHunterkaan ei pysty poistamaan minkään tiedoston tai kansion lukitusta sataprosenttisen varmasti. Lisäksi LockHunter ei tarkoituksellisesti suostu poistamaan joitakin Windowsin toiminnan kannalta tärkeiden tiedostojen ja kansioiden lukitusta.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi LockHunterin asennus ja peruskäyttäjän kannalta turvallinen käyttö Windows 7:ssä sekä Windows 10:ssä.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje LockHunter_2019_08_19 (PDF-muodossa), julkaistu 19.8.2019.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

18.11.2019. Päivitetty ohje: Tarkista Windows 10:n versio

Lisätty tieto marraskuun 2019 ominaisuuspäivityksestä. Lue lisää »

17.11.2019. Uusi ohje: Windows 10:n ominaisuuspäivitysten asentamisen siirtäminen

Windows 10:een julkaistaan kaksi ominaisuuspäivitystä vuodessa. Ominaisuuspäivitykset tuovat aina mukanaan myös teknisiä ongelmia. Lue lisää »

13.11.2019. Windows 10:n syksyn ominaisuuspäivitys julkaistu

Windows 10:een julkaistaan kaksi ominaisuuspäivitystä vuodessa. Lue lisää »

12.11.2019. Yrityksiin kohdistuvat huijaukset

Yle on julkaissut artikkelin yrityksiin kohdistuvista huijauksista. Lue lisää »