Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Ohjelmien asentaminen ja poistaminen Windowsissa

Ohjelmien asentaminen ja poistaminen Windowsissa

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windowsissa ohjelmien asentaminen ja poistaminen on useimmiten melko helppoa. Kuitenkin jokainen ohjelma poikkeaa käytännössä asennuksen ja poistamisen yksityiskohtien osalta. Siksi molempia asioita voi käsitellä vain yleisellä tasolla.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi ohjelmien asentaminen ja poistaminen yleisellä tasolla Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Ohjelmien_asentaminen_ja_poistaminen_2020_08_16 (PDF-muodossa), julkaistu 16.8.2020.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

2.12.2020. Päivitetty kahta ohjetta

Molempiin ohjeisiin on tehty pieniä muutoksia Microsoft Edgen osalta. Lue lisää »

29.11.2020. Bitcoin-sijoitushuijauksilla viety rahaa

Huijauksessa on käytetty valeuutisia. Lue lisää »

26.11.2020. YouTuben ikärajan kiertäminen estetty

YouTuben ikärajaa ei voi enää kiertää ainakaan millään yksinkertaisella keinolla. Lue lisää »

24.11.2020. Päivitetty ohje: Windowsin virranhallinta-asetukset