Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Ohjelmien asentaminen ja poistaminen Windowsissa

Ohjelmien asentaminen ja poistaminen Windowsissa

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windowsissa ohjelmien asentaminen ja poistaminen on useimmiten melko helppoa. Kuitenkin jokainen ohjelma poikkeaa käytännössä asennuksen ja poistamisen yksityiskohtien osalta. Siksi molempia asioita voi käsitellä vain yleisellä tasolla.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi ohjelmien asentaminen ja poistaminen yleisellä tasolla Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Ohjelmien_asentaminen_ja_poistaminen_2020_08_16 (PDF-muodossa), julkaistu 16.8.2020.