Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Lähetä tiedostoja pCloud Transferin avulla

Lähetä tiedostoja pCloud Transferin avulla

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Varmuuskopiointipalvelu pCloudin ilmaisella pCloud Transfer -verkkopalvelulla voi lähettää tiedostoja enintään kymmenelle vastaanottajalle.

Yhden tiedoston koko ja tiedostojen yhteenlaskettu koko voi olla 5 gigatavua, mikä riittää useimpiin tarpeisiin. Tiedostot on myös mahdollista salata, jolloin niiden lataamiseen tarvitaan salasana.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi tiedostojen lähettäminen pCloud Transferin kautta ja tiedostojen lataaminen vastaanottajan näkökulmasta.

Päivitys 8.11.2017: Pieniä muutoksia ja korjauksia ohjeeseen.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Google+:ssa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje pCloud_Transfer_2017_11_08 (PDF-muodossa), julkaistu 8.11.2017.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

13.8.2018. Päivitetty ohje: Muistitikun käyttö

Lisätty ohjeeseen osio tiedostojärjestelmän vaihtamisesta, jos muistitikulle on tarkoitus tallentaa yli 4 gigatavun tiedostoja. Lue lisää »

5.8.2018. CCleanerin käyttö ei enää suositeltavaa

CCleanerin kehitys on mennyt koko ajan huonompaan suuntaan vuoden 2017 omistajanvaihdoksen jälkeen. Lue lisää »

1.8.2018. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Päivitetty ohjetta CCleanerin asetusten osalta. Lue lisää »

29.7.2018. Uusi ohje: SSD-aseman tehostaminen Windows 10:ssä

Halventuneet SSD-asemat ovat syrjäyttämässä perinteiset mekaaniset kiintolevyt tietokoneiden tallennustilana. Lue lisää »