Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Lähetä tiedostoja pCloud Transferin avulla

Lähetä tiedostoja pCloud Transferin avulla

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Varmuuskopiointipalvelu pCloudin ilmaisella pCloud Transfer -verkkopalvelulla voi lähettää tiedostoja enintään kymmenelle vastaanottajalle.

Yhden tiedoston koko ja tiedostojen yhteenlaskettu koko voi olla 5 gigatavua, mikä riittää useimpiin tarpeisiin. Tiedostot on myös mahdollista salata, jolloin niiden lataamiseen tarvitaan salasana.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi tiedostojen lähettäminen pCloud Transferin kautta ja tiedostojen lataaminen vastaanottajan näkökulmasta.

Ohjeeseen tehdyt muutokset

Päivitys 8.11.2017: Pieniä muutoksia ja korjauksia ohjeeseen.

Päivitys 22.10.2018: Uudistettu ohje lähes kokonaisuudessaan.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje pCloud_Transfer_2018_10_22 (PDF-muodossa), julkaistu 22.10.2018.