Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Lähetä tiedostoja pCloud Transferin avulla

Lähetä tiedostoja pCloud Transferin avulla

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Varmuuskopiointipalvelu pCloudin ilmaisella pCloud Transfer -verkkopalvelulla voi lähettää tiedostoja enintään kymmenelle vastaanottajalle.

Yhden tiedoston koko ja tiedostojen yhteenlaskettu koko voi olla 5 gigatavua, mikä riittää useimpiin tarpeisiin. Tiedostot on myös mahdollista salata, jolloin niiden lataamiseen tarvitaan salasana.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi tiedostojen lähettäminen pCloud Transferin kautta ja tiedostojen lataaminen vastaanottajan näkökulmasta.

Päivitys 8.11.2017: Pieniä muutoksia ja korjauksia ohjeeseen.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Google+:ssa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje pCloud_Transfer_2017_11_08 (PDF-muodossa), julkaistu 8.11.2017.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

(Päivitetty 11.10.) 8.10.2018. Tulevia ohjeiden päivityksiä

Päivitettäviä ohjeita on jälleen kasaantunut yhteensä kahdeksan kappaletta. Lue lisää »

7.10.2018. Uusi artikkeli: Linux Mint – peruskäyttäjän vaihtoehto Windowsille

Linux Mint on peruskäyttäjälle sopiva vaihtoehto Windowsille, jos ei ole tarvetta käyttää joitakin tiettyjä ohjelmia. Lue lisää »

3.10.2018. Päivitetty ohje: Eheytä kiintolevy UltraDefragilla

Päivitetty ohjetta UltraDefragin asennuksen osalta. Lue lisää »

30.9.2018. Uusi ohje: Mozilla Thunderbird ja roskaposti

Mozilla Thunderbird -sähköpostiohjelmassa voi merkitä viestejä roskapostiksi. Lue lisää »