Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Lähetä tiedostoja pCloud Transferin avulla

Lähetä tiedostoja pCloud Transferin avulla

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Varmuuskopiointipalvelu pCloudin ilmaisella pCloud Transfer -verkkopalvelulla voi lähettää tiedostoja enintään kymmenelle vastaanottajalle.

Yhden tiedoston koko ja tiedostojen yhteenlaskettu koko voi olla 5 gigatavua, mikä riittää useimpiin tarpeisiin. Tiedostot on myös mahdollista salata, jolloin niiden lataamiseen tarvitaan salasana.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi tiedostojen lähettäminen pCloud Transferin kautta ja tiedostojen lataaminen vastaanottajan näkökulmasta.

Ohjeeseen tehdyt muutokset

Päivitys 8.11.2017: Pieniä muutoksia ja korjauksia ohjeeseen.

Päivitys 22.10.2018: Uudistettu ohje lähes kokonaisuudessaan.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje pCloud_Transfer_2018_10_22 (PDF-muodossa), julkaistu 22.10.2018.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

6.4.2020. Päivitetty ohje: Pakota salattu yhteys käyttöön HTTPS Everywherellä

Päivitetty osa ohjeen kuvista. Lue lisää »

2.4.2020. Päivitetty ohje: Nettisivustojen luotettavuuden arviointi

Päivitetty ohjetta URLVoidin osalta. Lue lisää »

1.4.2020. Nettisivuston osoitteen väärentäminen ja kirjoitusvirheet

Nettisivuston osoite on helppo saada näyttämään pikaisesti katsottuna aidolta. Lue lisää »

31.3.2020. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Päivitetty ohjetta CCleanerin pienten muutosten takia. Lue lisää »