Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Tulosta PDF-tiedostoja PDFCreatorilla

Tätä ohjetta ei enää päivitetä: Tulosta PDF-tiedostoja PDFCreatorilla

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Tätä ohjetta ei enää päivitetä, koska en voi suositella PDFCreatorin käyttöä. Lokakuussa 2016 julkaistun version 2.4.0 myötä PDFCreatorin asennuksen yhteydessä tyrkytetään asennettavaksi epämääräisiä ohjelmia puoliväkisin. Myös PDFCreatorin lataamisen yhteydessä on alettu tyrkyttämään kaikenlaista roskaa.

PDFCreator on tyrkyttänyt asennuksen yhteydessä kaikenlaisia epämääräisiä ohjelmia jo pitkään, mutta ei lähelläkään niin aggressiivisesti kuin versiosta 2.4.0 lähtien.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

PDFCreator on tulostimeksi asentuva ohjelma, jolla voi tulostaa PDF-tiedostoja. PDFCreatorilla voi luoda PDF-tiedostoja käytännössä kaikissa ohjelmissa, joissa on tulostustoiminto. PDFCreatorin nykyisessä versiossa on mahdollista tulostaa PDF-tiedostoja neljällä eri tavalla, joista ohjeessa käsitellään kolme tapaa.

PDFCreatorissa on paljon ominaisuuksia, joista osalle tuskin löytyy käyttöä kovin usein. Nykyisellään PDFCreator on melko helppokäyttöinen ohjelman ulkoasun uudistuttua taannoin. PDFCreator on myös käännetty suomeksi ja nykyinen suomennos on laadultaan hyvä.

Ohjeessa käydään läpi yksityiskohtaisesti PDFCreatorin asennus ja tärkeimmät asetukset sekä PDFCreatorin käyttö.

Päivitys 16.10.2016: Lisätty tieto suosituksesta olla käyttämättä PDFCreatoria sekä ohjeen päivitysten lopettamisesta ja lisätty tiedot myös ohjeeseen, sivulle 3.

Lataa ohje PDF-muodossa

Huom! Tätä ohjetta ei enää päivitetä, koska en voi suositella PDFCreatorin käyttöä. Lokakuussa 2016 julkaistun version 2.4.0 myötä PDFCreatorin asennuksen yhteydessä tyrkytetään asennettavaksi epämääräisiä ohjelmia puoliväkisin. Myös PDFCreatorin lataamisen yhteydessä on alettu tyrkyttämään kaikenlaista roskaa.

PDFCreator on tyrkyttänyt asennuksen yhteydessä kaikenlaisia epämääräisiä ohjelmia jo pitkään, mutta ei lähelläkään niin aggressiivisesti kuin versiosta 2.4.0 lähtien.

Lataa ohje PDFCreator_2016_10_16 (PDF-muodossa), julkaistu 16.10.2016.

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

(Päivitetty 11.10.) 8.10.2018. Tulevia ohjeiden päivityksiä

Päivitettäviä ohjeita on jälleen kasaantunut yhteensä kahdeksan kappaletta. Lue lisää »

7.10.2018. Uusi artikkeli: Linux Mint – peruskäyttäjän vaihtoehto Windowsille

Linux Mint on peruskäyttäjälle sopiva vaihtoehto Windowsille, jos ei ole tarvetta käyttää joitakin tiettyjä ohjelmia. Lue lisää »

3.10.2018. Päivitetty ohje: Eheytä kiintolevy UltraDefragilla

Päivitetty ohjetta UltraDefragin asennuksen osalta. Lue lisää »

30.9.2018. Uusi ohje: Mozilla Thunderbird ja roskaposti

Mozilla Thunderbird -sähköpostiohjelmassa voi merkitä viestejä roskapostiksi. Lue lisää »