Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Muokkaa tulostettavaa nettisivua Print Friendlyllä

Muokkaa tulostettavaa nettisivua Print Friendlyllä

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Print Friendly on verkkopalvelu, jolla voi muokata nettisivua, joka on tarkoitus tulostaa. Nettisivulta voi poistaa osia tekstistä, poistaa kuvia tai muuttaa niiden kokoa sekä muuttaa tekstin kokoa. Muokatun nettisivun voi tulostamisen sijaan myös ladata PDF-tiedostona tai lähettää sähköpostilla.

Print Friendlyä ei kuitenkaan kannata käyttää minkään arkaluontoisten nettisivujen (esimerkiksi pankkiasiat) muokkaamiseen, koska Print Friendlyn ylläpitäjä näkee halutessaan kaikkien verkkopalvelun kautta muokattujen nettisivujen tiedot.

Print Friendlyn huonoja puolia on, että välillä kuvien kanssa voi olla ongelmia. Esimerkiksi osa kuvista ei välttämättä näy ollenkaan muokattavalla nettisivulla. Lisäksi joidenkin nettisivujen kohdalla Print Friendly ei anna poistaa kaikkia sivun osia, esimerkiksi joitakin tekstirivejä.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Print Friendlyn käyttäminen.

Päivitys 17.1.2017: Uudistettu ohje kokonaisuudessaan.

Päivitys 13.11.2017: Pieniä muutoksia ja korjauksia ohjeeseen.

Päivitys 21.12.2017: Uusittu ohjeen kuvat Print Friendlyn uudistumisen takia.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Google+:ssa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Print_Friendly_2017_12_21 (PDF-muodossa), julkaistu 21.12.2017.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

(Päivitetty 11.10.) 8.10.2018. Tulevia ohjeiden päivityksiä

Päivitettäviä ohjeita on jälleen kasaantunut yhteensä kahdeksan kappaletta. Lue lisää »

7.10.2018. Uusi artikkeli: Linux Mint – peruskäyttäjän vaihtoehto Windowsille

Linux Mint on peruskäyttäjälle sopiva vaihtoehto Windowsille, jos ei ole tarvetta käyttää joitakin tiettyjä ohjelmia. Lue lisää »

3.10.2018. Päivitetty ohje: Eheytä kiintolevy UltraDefragilla

Päivitetty ohjetta UltraDefragin asennuksen osalta. Lue lisää »

30.9.2018. Uusi ohje: Mozilla Thunderbird ja roskaposti

Mozilla Thunderbird -sähköpostiohjelmassa voi merkitä viestejä roskapostiksi. Lue lisää »