Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Resurssienhallinnan käyttö

Resurssienhallinnan käyttö

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windowsissa tiedostoja ja kansioita voi hallita eli katsoa, luoda, kopioida ja siirtää Resurs-sienhallinnassa. Resurssienhallinnassa näkyvät myös mm. tietokoneen kiintolevy tai SSD-asema, tietokoneen ns. optiseen asemaan asetetut CD- ja DVD -levyt omana levyasemanaan sekä tietokoneeseen kytketty muistitikku tai ulkoinen kiintolevy.

Tähän ohjeeseen liittyvät ohjeet Muistitikun käyttö ja Ulkoisen kiintolevyn käyttö.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Resurssienhallinnan perusteet (esimerkiksi tiedostojen sekä kansioiden kopiointi ja siirtäminen) sekä tärkeimmät asetukset Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Google+:ssa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Resurssienhallinnan_kaytto_2018_07_04 (PDF-muodossa), julkaistu 4.7.2018.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

29.10.2018. Päivitetty kahta ohjetta

Mozilla Firefoxin version 63 muutosten takia jouduin päivittämään kahta jo ennestään päivitettävien ohjeiden listalla olevaa ohjetta. Lue lisää »

28.10.2018. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Päivitetty ohjetta CCleanerin latauksen osalta. Lue lisää »

21.10.2018. Suomenkielinen roskapostikampanja jatkuu

Viime kesästä asti jatkunut suomenkielinen roskapostikampanja jatkuu edelleen. Lue lisää »

18.10.2018. Huijausten vastainen kampanja

Eilen alkaneen kampanjan tarkoituksena on torjua huijauksia. Lue lisää »