Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Windows 10:n automaattinen varmuuskopiointi

Windows 10:n automaattinen varmuuskopiointi

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:ssä on kätevä Tiedostohistoria -toiminto, jonka avulla tiettyjen kansioiden varmuuskopioiden ottamisen voi automatisoida. Varmuuskopiot voi tallentaa esimerkiksi ulkoiselle kiintolevylle.

Jos tarvitset lisätietoa ulkoisten kiintolevyjen käytöstä, olen tehnyt ohjeen Ulkoisen kiintolevyn käyttö.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Windows 10:n Tiedostohistoria -toiminnon käyttö, varmuuskopiointi ulkoiselle kiintolevylle sekä tiedostojen palauttaminen.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Tiedostohistoria_2018_05_27 (PDF-muodossa), julkaistu 27.5.2018.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

15.4.2019. Uusi ohje: Google Chromen tietojen varmuuskopiointi ja palauttaminen

Google Chrome tallentaa käyttäjäkohtaiset lisäosat, asetukset ja kirjanmerkit omaan kansioonsa. Lue lisää »

13.4.2019. Päivitetty ohje: Onko nettisivusto nurin sinulla vai kaikilla?

Päivitetty ohje kokonaan Down For Everyone Or Just Men uudistumisen takia. Lue lisää »

11.4.2019. Päivitetty kahta ohjetta

Ohjeisiin on tehty pieniä päivityksiä. Lue lisää »

10.4.2019. Päivitetty ohje: SumatraPDF – yksinkertaisempi PDF-lukijaohjelma

Uudistettu ohjetta kokonaisuudessaan. Lue lisää »