Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Windows 10:n automaattinen varmuuskopiointi

Windows 10:n automaattinen varmuuskopiointi

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:ssä on kätevä Tiedostohistoria -toiminto, jonka avulla tiettyjen kansioiden varmuuskopioiden ottamisen voi automatisoida. Varmuuskopiot voi tallentaa esimerkiksi ulkoiselle kiintolevylle.

Jos tarvitset lisätietoa ulkoisten kiintolevyjen käytöstä, olen tehnyt ohjeen Ulkoisen kiintolevyn käyttö.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Windows 10:n Tiedostohistoria -toiminnon käyttö, varmuuskopiointi ulkoiselle kiintolevylle sekä tiedostojen palauttaminen.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Google+:ssa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Tiedostohistoria_2018_05_27 (PDF-muodossa), julkaistu 27.5.2018.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

14.6.2018. Päivitetty kahta ohjetta

Julkaisen kahden tänään päivittämäni ohjeen tiedot samassa yhteydessä. Lue lisää »

11.6.2018. Uusi ohje: Windows 10:n käynnistyvät ohjelmat

Usein tietokoneelle asennetuilla ohjelmilla on paha tapa käynnistyä automaattisesti Windowsin käynnistyksen yhteydessä. Lue lisää »

10.6.2018. Viimeaikaista tietoturvauutisointia

Viime aikoina on uutisoitu paljon erilaisista tietoturvaan liittyvistä asioista. Lue lisää »

31.5.2018. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Päivitetty ohjetta CCleanerin latauksen, käytön ja asetusten osalta. Lue lisää »