Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Windows 10:n automaattinen varmuuskopiointi

Windows 10:n automaattinen varmuuskopiointi

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:ssä on kätevä Tiedostohistoria -toiminto, jonka avulla tiettyjen kansioiden varmuuskopioiden ottamisen voi automatisoida. Varmuuskopiot voi tallentaa esimerkiksi ulkoiselle kiintolevylle.

Jos tarvitset lisätietoa ulkoisten kiintolevyjen käytöstä, olen tehnyt ohjeen Ulkoisen kiintolevyn käyttö.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Windows 10:n Tiedostohistoria -toiminnon käyttö, varmuuskopiointi ulkoiselle kiintolevylle sekä tiedostojen palauttaminen.

Ohjeeseen tehdyt muutokset

Päivitys 4.9.2019: Päivitetty ohje vastaamaan Windows 10:n versiota 1903.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Tiedostohistoria_2019_09_04 (PDF-muodossa), julkaistu 4.9.2019.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

2.12.2020. Päivitetty kahta ohjetta

Molempiin ohjeisiin on tehty pieniä muutoksia Microsoft Edgen osalta. Lue lisää »

29.11.2020. Bitcoin-sijoitushuijauksilla viety rahaa

Huijauksessa on käytetty valeuutisia. Lue lisää »

26.11.2020. YouTuben ikärajan kiertäminen estetty

YouTuben ikärajaa ei voi enää kiertää ainakaan millään yksinkertaisella keinolla. Lue lisää »

24.11.2020. Päivitetty ohje: Windowsin virranhallinta-asetukset