Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Vapauta levytilaa Windowsin siivoustoiminnolla

Vapauta levytilaa Windowsin siivoustoiminnolla

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windowsissa on toiminto, jolla voi poistaa Windowsin tilapäisiä ja tarpeettomia tiedostoja turvallisesti. Esimerkiksi tarpeettomiksi käyneitä Windowsin päivityksiä voi kertyä tietokoneelle ja ne voivat viedä pahimmillaan paljon tilaa. Toimintoa kannattaa käyttää säännöllisesti, koska tarpeettomia tiedostoja kertyy tietokoneelle usein.

Levyn uudelleenjärjestäminen -toiminnon käyttäminen on turvallista. Sen sijaan erilaisten siivousohjelmien käyttäminen voi aiheuttaa erilaisia ongelmia. Vaikka olen aiemmin tehnyt ohjeen kahdesta eri siivousohjelmasta, olen tullut epäilevämmäksi siivousohjelmien suhteen.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi levytilan vapauttaminen Levyn uudelleenjärjestäminen -toiminnolla Windows 7:ssä ja Windows 10:ssä.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Vapauta_levytilaa_2020_08_09 (PDF-muodossa), julkaistu 9.8.2020.