Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Ota käyttöön leikepöydän historia Windows 10:ssä

Ota käyttöön leikepöydän historia Windows 10:ssä

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Kaikki Windowsissa kopioitu ja leikattu teksti sekä kuvat tallentuvat leikepöydälle. Normaalisti leikepöydälle tallennetaan viimeisin kopioitu tai leikattu kohde. Windows 10:ssä on mahdollista ottaa käyttöön leikepöydän historia.

Historian käyttöönotto lisää leikepöydälle tallennettavien kohteiden määrää. Tällöin on helppo liittää leikepöydälle aiemmin kopioituja kohteita esimerkiksi asiakirjoihin.

Historiaominaisuus löytyy Windows 10:stä lokakuun 2018 ominaisuuspäivityksestä (versionumero 1809) lähtien. Jos et ole varma, mitä Windows 10:n versiota käytät, olen tehnyt ohjeen Tarkista Windows 10:n versio.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi leikepöydän historian käyttöönotto ja leikepöydän historian käyttö.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje W10_leikepoyta_2020_02_27 (PDF-muodossa), julkaistu 27.2.2020.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

6.4.2020. Päivitetty ohje: Pakota salattu yhteys käyttöön HTTPS Everywherellä

Päivitetty osa ohjeen kuvista. Lue lisää »

2.4.2020. Päivitetty ohje: Nettisivustojen luotettavuuden arviointi

Päivitetty ohjetta URLVoidin osalta. Lue lisää »

1.4.2020. Nettisivuston osoitteen väärentäminen ja kirjoitusvirheet

Nettisivuston osoite on helppo saada näyttämään pikaisesti katsottuna aidolta. Lue lisää »

31.3.2020. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Päivitetty ohjetta CCleanerin pienten muutosten takia. Lue lisää »