Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Ota käyttöön leikepöydän historia Windows 10:ssä

Ota käyttöön leikepöydän historia Windows 10:ssä

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Kaikki Windowsissa kopioitu ja leikattu teksti sekä kuvat tallentuvat leikepöydälle. Normaalisti leikepöydälle tallennetaan viimeisin kopioitu tai leikattu kohde. Windows 10:ssä on mahdollista ottaa käyttöön leikepöydän historia.

Historian käyttöönotto lisää leikepöydälle tallennettavien kohteiden määrää. Tällöin on helppo liittää leikepöydälle aiemmin kopioituja kohteita esimerkiksi asiakirjoihin.

Historiaominaisuus löytyy Windows 10:stä lokakuun 2018 ominaisuuspäivityksestä (versionumero 1809) lähtien. Jos et ole varma, mitä Windows 10:n versiota käytät, olen tehnyt ohjeen Tarkista Windows 10:n versio.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi leikepöydän historian käyttöönotto ja leikepöydän historian käyttö.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje W10_leikepoyta_2020_02_27 (PDF-muodossa), julkaistu 27.2.2020.