Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Windows 10:n ominaisuuspäivitysten asentamisen siirtäminen

Windows 10:n ominaisuuspäivitysten asentamisen siirtäminen

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:een julkaistaan kaksi ominaisuuspäivitystä vuodessa. Ominaisuuspäivitykset tuovat aina mukanaan myös teknisiä ongelmia, minkä takia niitä ei kannata asentaa heti, kun ne tulevat ladattaviksi.

Käytännössä ominaisuuspäivitykset kannattaa asentaa aikaisintaan kolme kuukautta niiden julkaisusta. Siinä ajassa ominaisuuspäivitysten pahimmat viat on ehditty korjata.

Kuitenkaan ominaisuuspäivitysten asentamista ei voi eikä kannata siirtää loputtomiin. Jokaisella Windows 10:n omaisuuspäivityksellä eli versiolla on tukiaika, jonka jälkeen kyseiseen versioon ei enää julkaista tietoturvapäivityksiä.

Kun tukiaika päättyy, Windows 10:een asennetaan käytännössä väkisin seuraava ominaisuuspäivitys eli versio, jonka tukiaika on vielä voimassa. Tämä ei siis tarkoita, että Windows 10:een asennettaisiin väkisin kaikkein uusin ominaisuuspäivitys.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi ominaisuuspäivitysten asentamisen siirtäminen Windows 10:ssä.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje W10_ominaisuuspaivitysten_siirtaminen_2019_11_17 (PDF-muodossa), julkaistu 17.11.2019.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

4.12.2019. Päivitetty ohje: Käytä tietokonetta normaalikäytössä käyttäjän oikeuksilla

Päivitetty ohje kokonaan Windows 10:n osalta. Lue lisää »

1.12.2019. Yle Oppimisen Digitreenien peruskurssi

Yle on julkaissut Digitreenien peruskurssin, jossa opetellaan aivan perusasioita tietotekniikasta ja kännykän käytöstä. Lue lisää »

27.11.2019. Tietoturvamerkki kertoo tuotteen tietoturvallisuudesta

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on julkaissut uuden Tietoturvamerkin. Lue lisää »

26.11.2019. Päivitetty ohje: YouTuben ikärajan kiertäminen

Korvattu NSFWYouTube ListenOnRepeatilla. Lue lisää »