Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Windows 10:n ominaisuuspäivitysten asentamisen siirtäminen

Windows 10:n ominaisuuspäivitysten asentamisen siirtäminen

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:een julkaistaan kaksi ominaisuuspäivitystä vuodessa. Ominaisuuspäivitykset tuovat aina mukanaan myös teknisiä ongelmia, minkä takia niitä ei kannata asentaa heti, kun ne tulevat ladattaviksi.

Käytännössä ominaisuuspäivitykset kannattaa asentaa aikaisintaan kolme kuukautta niiden julkaisusta. Siinä ajassa ominaisuuspäivitysten pahimmat viat on ehditty korjata.

Kuitenkaan ominaisuuspäivitysten asentamista ei voi eikä kannata siirtää loputtomiin. Jokaisella Windows 10:n omaisuuspäivityksellä eli versiolla on tukiaika, jonka jälkeen kyseiseen versioon ei enää julkaista tietoturvapäivityksiä.

Kun tukiaika päättyy, Windows 10:een asennetaan käytännössä väkisin seuraava ominaisuuspäivitys eli versio, jonka tukiaika on vielä voimassa. Tämä ei siis tarkoita, että Windows 10:een asennettaisiin väkisin kaikkein uusin ominaisuuspäivitys.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi ominaisuuspäivitysten asentamisen siirtäminen Windows 10:ssä.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje W10_ominaisuuspaivitysten_siirtaminen_2019_11_17 (PDF-muodossa), julkaistu 17.11.2019.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

6.4.2020. Päivitetty ohje: Pakota salattu yhteys käyttöön HTTPS Everywherellä

Päivitetty osa ohjeen kuvista. Lue lisää »

2.4.2020. Päivitetty ohje: Nettisivustojen luotettavuuden arviointi

Päivitetty ohjetta URLVoidin osalta. Lue lisää »

1.4.2020. Nettisivuston osoitteen väärentäminen ja kirjoitusvirheet

Nettisivuston osoite on helppo saada näyttämään pikaisesti katsottuna aidolta. Lue lisää »

31.3.2020. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Päivitetty ohjetta CCleanerin pienten muutosten takia. Lue lisää »