Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » PDF-tiedostojen tulostaminen Windows 10:ssä

PDF-tiedostojen tulostaminen Windows 10:ssä

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:ssä on sisäänrakennettu toiminto, jonka avulla on mahdollista luoda PDF-tiedostoja. Koska PDF-tiedostojen luominen on toteutettu tulostimen avulla, voi PDF-tiedostoja luoda kaikista ohjelmista, joissa on tulostusmahdollisuus.

Windows 10:n PDF-tulostin on ominaisuuksiltaan erittäin karsittu, joten aivan kaikkien käyttöön se ei sovi. Jos PDF-tiedostoja on tarpeen muokata millään tavalla, silloin jokin PDF-tiedostojen luomiseen tehty ohjelma tai ominaisuuksiltaan monipuolisempi PDF-tulostin on pakollinen hankinta.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Windows 10:n PDF-tulostimen asentaminen ja PDF-tiedostojen tulostaminen.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Google+:ssa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje PDF-tiedostot_W10_2018_04_24 (PDF-muodossa), julkaistu 24.4.2018.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

21.1.2019. Uusi ohje: Ohjelmat ajan tasalle SUMon avulla

Ohjelmien ajan tasalla pitäminen voi olla työlästä, etenkin jos tietokoneelle on asennettu paljon ohjelmia. Lue lisää »

15.1.2019. Päivitetty ohje: Varo sähköpostihuijauksia

Lisätty kaksi esimerkkiä, osio osoitteen väärentämisestä ja kaksi linkkiä. Lue lisää »

13.1.2019. Uusi ohje: Tarkista ovatko tietosi vuotaneet

Erilaiset tietomurrot ja -vuodot ovat nykyään valitettavan yleisiä. Lue lisää »

(Päivitetty 5.1.) 3.1.2019. Muutoksia joidenkin ohjeiden linkkeihin

Vuodenvaihteessa perustettiin uusi Liikenne- ja viestintävirasto. Lue lisää »