Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » PDF-tiedostojen tulostaminen Windows 10:ssä

PDF-tiedostojen tulostaminen Windows 10:ssä

Julkaistu: | Päivitetty:

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:ssä on sisäänrakennettu toiminto, jonka avulla on mahdollista luoda PDF-tiedostoja. Koska PDF-tiedostojen luominen on toteutettu tulostimen avulla, voi PDF-tiedostoja luoda kaikista ohjelmista, joissa on tulostusmahdollisuus.

Windows 10:n PDF-tulostin on ominaisuuksiltaan erittäin karsittu, joten aivan kaikkien käyttöön se ei sovi. Jos PDF-tiedostoja on tarpeen muokata millään tavalla, silloin jokin PDF-tiedostojen luomiseen tehty ohjelma tai ominaisuuksiltaan monipuolisempi PDF-tulostin on pakollinen hankinta.

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Windows 10:n PDF-tulostimen asentaminen ja PDF-tiedostojen tulostaminen.

Ohjeeseen tehdyt muutokset

Päivitys 2.9.2019: Päivitetty ohje vastaamaan Windows 10:n versiota 1903.

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje PDF-tiedostot_W10_2019_09_02 (PDF-muodossa), julkaistu 2.9.2019.