Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Tarkista Windows 10:n versio

Tarkista Windows 10:n versio

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:een julkaistaan kaksi ominaisuuspäivitystä vuodessa. Samalla Windowsin versionumero muuttuu. Windows 10:ssä eri versioilla on nelinumeroisen koodin lisäksi nimet, jotka määräytyvät niiden julkaisuajankohdan mukaan.

Windowsista on saatavilla myös tarkempia tietoja, kuten Windowsin lisenssin tyyppi (yleensä Windows 10 Home tai Windows 10 Pro).

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Windows 10:n versionumeron tarkistaminen ja tarkempien tietojen etsiminen Windowsista.

Päivitys 18.11.2019: Lisätty tieto marraskuun 2019 ominaisuuspäivityksestä. Lisäksi lisätty linkki Windows 10:n ominaisuuspäivitysten asentamisen siirtämisen ohjeeseen.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Tarkista_W10_versionumero_2019_11_18 (PDF-muodossa), julkaistu 18.11.2019.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

29.1.2020. Tietoturvaohjelmistojen tuen jatkuminen Windows 7:ssä

Tietoturvaohjelmistot toimivat toistaiseksi Windows 7:ssä. Lue lisää »