Olet tässä: Etusivu » Ohjeet » Tarkista Windows 10:n versio

Tarkista Windows 10:n versio

Huom! Jos et halua lukea ohjeen esittelyä, voit siirtyä suoraan lataamaan ohjeen PDF-muodossa.

Windows 10:een julkaistaan kaksi ominaisuuspäivitystä vuodessa. Samalla Windowsin versionumero muuttuu. Windows 10:ssä eri versioilla on nelinumeroisen koodin lisäksi nimet, jotka määräytyvät niiden julkaisuajankohdan mukaan.

Windowsista on saatavilla myös tarkempia tietoja, kuten Windowsin lisenssin tyyppi (yleensä Windows 10 Home tai Windows 10 Pro).

Ohjeessa (PDF-muodossa) käydään läpi Windows 10:n versionumeron tarkistaminen ja tarkempien tietojen etsiminen Windowsista.

Tulosta sivu Lähetä linkki sähköpostilla Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Lataa ohje PDF-muodossa

Lataa ohje Tarkista_W10_versionumero_2019_06_04 (PDF-muodossa), julkaistu 4.6.2019.

Ohjeiden vanhat versiot

Miksi ohjeet ovat PDF-muodossa?

Creative Commons

Creative Commons logot

Peruskäyttäjälle.netin ohjeet ja artikkelit on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä. Lisätietoa lisenssistä löytyy Tietoja -sivulta.

Ajankohtaista

17.6.2019. Päivitetty ohje: Pakkaa ja pura tiedostoja 7-Zipillä

Päivitetty ohjetta Windows 10:n haun osalta. Lue lisää »

14.6.2019. Flash Playerin toiminta estetään oletuksena Chromen seuraavassa versiossa

Google Chrome -nettiselaimen tulevassa versiossa 76 Flash Playerin toiminta on oletuksena estetty kokonaan. Lue lisää »

10.6.2019. Päivitetty ohje: Pyyhi turhat tiedostot CCleanerilla

Päivitetty osa kuvista CCleanerin suomennokseen tehtyjen muutosten takia. Lue lisää »

5.6.2019. Päivitetty ohje: Seuraa nettisivustoja RSS-syötteen avulla

Poistettu ohjeesta Mozilla Thunderbirdin osuus. Lue lisää »